Aanvraag voor een coronatest

Wat kost deze test?

De prijs van de swabtest en van de bloedtest is € 119,- vrijgesteld van BTW per persoon. Dit is de totaalprijs van de swab of de bloedafname. Dit is inclusief de PCR- of de IgA- en de IgG-test, ons personeel, het materiaal bij u op de afnamelocaties, de beoordeling en rapportage van het laboratorium. Zij waarborgen ook de vastlegging ten behoeve van wetenschappelijke doeleinden en volksgezondheidsbelang. Tenslotte krijgt de geteste persoon ook een corona-kaart (dat is een plastic pasje van creditcard formaat) waarop de uitslag wordt gedocumenteerd.

Reistijd wordt door ons apart gefactureerd tegen een tarief van 75 cent per km (gerekend vanaf ons hoofdkantoor in Haarlem) per PreventVaccins medewerker. De minimale groepsgrootte moet uit vier te testen personen bestaan. 

Hoe kan ik deze corona-test aan mijn personeel aanbieden?

Als u deze corona-test aan uw personeel wilt aanbieden dan kunt u dit hieronder kenbaar maken. Hier doorloopt u de online registratie voor uw organisatie en ontvangt u de digitale bevestiging.

Onze afdeling Operations neemt contact op met de door u opgegeven contactpersoon. In dit gesprek worden details besproken voor het plannen van de testen. Denkt u hierbij aan logistieke- en administratieve voorbereiding die nodig is en welke locatie uw voorkeur naar uitgaat waar de testen zullen plaatsvinden. Zodra deze zaken zijn georganiseerd ontvangt u een verzamelfactuur. Deze heeft een betalingstermijn van 7 dagen. 

Stap 1 van 3

Stap 1: algemene bedrijfsinformatie

De informatie die hieronder ingevuld dient te worden is voor onze administratie en om contact op te kunnen nemen bij eventuele vragen.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Hier vult u de naam in van uw bedrijf. Wij gebruiken deze naam voor onze administratie en facturatie.
Deze persoon zal vermeld worden op de factuur
Geef uw adres op; dit wordt gebruikt voor onze administratie