Zakelijk

Prevent Vaccins maakt onderdeel uit van de Medi Prevent Groep waartoe ook Vaccinaties op Reis en SoaClinic.nl behoren. We zijn een landelijk opererende organisatie met 20 vestigingen door heel Nederland. Prevent Vaccins verleent zorg aan medewerkers van bedrijven en instellingen. Hierbij valt te denken aan vaccinaties, health checks, bloedtesten, corona PCR testen, corona sneltesten, en het afgeven van Non-Covid verklaringen.

De Medi Prevent groep bestaat al meer dan 20 jaar en heeft al meer dan 100.000 cliënten zorg verleend. We werken samen met onze opdrachtgevers om preventief te zorgen voor personeel.

Met onze persoonlijke, op maat gemaakte aanpak dragen wij bij aan gezonde werknemers binnen uw organisatie. Onze mensen hebben hart voor de zorg en stellen in alles wat zij doen de gezondheid van uw werknemers voorop. We helpen u graag door een stukje van de zorg voor uw werknemers uit handen te nemen. Hiervoor maken wij gebruik van creatieve en vernieuwende oplossingen.

Wenst u gebruik te maken van de mogelijkheid van een zakelijk account? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. Middels een meldcode kunt u vervolgens afspraken maken via onze website en ontvangt u een op desgewenst verzamelfactuur voor uw financiële administratie.

 

    Factuuradres