Zorg voor de toekomst

OVER DE SAMENWERKING

Respo International en Prevent Vaccins hebben de krachten gebundeld om de toekomst van jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden te verbeteren. PreventVaccins wil vanuit haar visie investeren in talent en zorg voor de toekomst van deze jongeren. Prevent Vaccins streeft hiervoor samen met Respo International naar een meerjarige relatie met onderwijspartners voor de uitvoering van de Hepatitis B vaccinaties voor studenten in o.a. het zorgonderwijs. Vanuit onze samenwerking bieden wij onze onderwijspartners nu een unieke gelegenheid om een bijdrage te leveren aan de toekomst van jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden. U kunt uw bijdrage leveren via het School Talent Fonds. Het subsidiebedrag vanuit de overheid voor een Hepatitis B vaccinatie-traject bedraagt momenteel € 125,-. PreventVaccins voert voor de onderwijspartners van PreventVaccins en/of Respo International het Hepatitis B vaccinatie-traject uit tegen een sterk gereduceerd tarief (vanaf € 89,- !)

Op bovenstaande wijze kunt u via het Hepatitis B vaccinatie-traject maximaal € 36,- per student investeren in het School Talent Fonds. Vanuit dit fonds worden trainingen georganiseerd in verbinding met projectreizen naar Afrika, waarin Nederlandse jongeren samen met Afrikaanse jongeren gaan samenwerken in opleidingen en projecten. Deze activiteiten worden georganiseerd en begeleid door Respo International. Middels bovenstaande vaccinatie propositie kunt u als school een bijdrage leveren aan dit fonds en daarmee de toekomst van jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden verbeteren. Voor uals schoolorganisatie zijn de kosten van het Hepatitis B vaccinatie-traject nooit hoger dan het subsidiebedrag. Hiermee kunt u als organisatie een wezenlijke maatschappelijke bijdrage leveren aan de toekomst van jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden. Respo International en Prevent Vaccins investeren graag in deze toekomst. Investeert u ook?

respo2

PreventVaccins

PreventVaccins is een door het LCR (Landelijke Coördinatiecentrum Reizigersadvisering) erkend reizigersvaccinatiecentrum en al sinds 2000 een vertrouwde naam op het gebied van reisadvisering en vaccinaties. Vooral de laatste jaren constateren wij vanuit onderwijszijde een toenemende vraag naar beschermende Hepatitis B vaccinaties voor studenten in het zorgonderwijs. Inmiddels verzorgt Prevent Vaccins voor een groot aantal zorg- en onderwijsinstellingen de Hepatitis B vaccinaties en is deze activiteit een deelspecialisme binnen onze dienstverlening geworden. Mede hierdoor kunnen wij deze vaccinaties onder aantrekkelijke condities en scherpe tariefstelling aanbieden. Prevent Vaccins is aangesloten bij het LCR en volgt bij de uitvoering van de vaccinaties de kwaliteitseisen, richtlijnen en protocollen van het LCR. De hoofdvestiging van Prevent Vaccins bevindt zich in Haarlem. De Hepatitis B vaccinatie-trajecten worden in de regel op de locatie van de onderwijsinstelling uitgevoerd. Voor hen die een vaccinatie hebben gemist maken separate “veegrondes” vast onderdeel uit van onze vaccinatie propositie.

Respo International

Respo International is een organisatie die zich richt op de ontwikkeling en uitvoering van beweeg- en sportprogramma’s voor mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. Met deze projecten heeft Respo International als doel de persoonlijke en maatschappelijke positie van mensen met een handicap in ontwikkelingslanden te versterken. Respo International doet dit door mensen met een handicap in aanraking te brengen met het plezier van bewegen en door mensen op te leiden tot specialisten op het gebied van bewegen en sport voor mensen met een handicap.

Respo International is in 2005 opgericht door Hogeschool Windesheim uit Zwolle waarmee interessante projectplekken worden ontwikkeld in ontwikkelingslanden voor Nederlandse studenten, docenten en professionals op het vlak van sport en handicap. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.respo.org

respo3

 

 • Uw Voordelen

  • ’s Avonds spreekuren
  • Weekend spreekuren
  • Meerdere locaties
  • Gratis parkeren
  • LCR geregistreerd
  • BIG geregistreerd personeel