Wij zijn PreventVaccins

 

PreventVaccins is een erkend vaccinatiebureau en al sinds 2001 een vertrouwde naam op het gebied van vaccinaties en bloedonderzoeken. Wij voeren op afspraak vaccinaties en testen uit op locaties in heel Nederland. Wij bieden u de mogelijkheid om zowel overdag als in de avonden op afspraak gebruik te maken van onze vaccinatie en test diensten.

 

PreventVaccins verzorgt landelijk de vaccinaties en bloedtesten op locatie binnen uw bedrijf of instelling voor specifieke doelgroepen (bijvoorbeeld Coronatesten (COVID-19) of griepvaccinaties).

 

PreventVaccins is een door het LCR erkend centrum voor reizigersadvisering en vaccinaties met vestigingen in heel Nederland. PreventVaccins is aangesloten bij het LCR (Landelijke Coördinatiecentrum Reizigersadvisering) en bij de uitvoering worden de kwaliteitseisen, richtlijnen en protocollen van het LCR gehanteerd. Tevens staan onze BIG geregistreerde verpleegkundigen en artsen van PreventVaccins ingeschreven in het LCR register.

 

PreventVaccins heeft een dochtermaatschappij genaamd Vaccinaties op Reis met 24 locaties in heel Nederland. Hierdoor kunnen wij u in elke regio in Nederland ten dienste zijn.

 

PreventVaccins denkt graag met u mee en streeft, net als u, naar een optimaal vaccinatie- of onderzoekstraject. Wij willen u zo veel mogelijk ontzorgen.

 

PreventVaccins BV

BTW: NL856145427B01 

KvK: 65520122

AGB: 98/098541

 

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.