Griepvaccinaties

In de wintermaanden lopen veel mensen te snotteren en te hoesten. Meestal worden deze symptomen veroorzaakt door een van de vele verkoudheidsvirussen. Wanneer een griepvirus de boosdoener is, spreek je van griep. De meest voorkomende symptomen van griep, ook wel influenza genoemd zijn: een plotseling opkomende koorts met koude rillingen, hoofdpijn, spierpijn en een droge hoest. De hoest kan lang aanhouden, de overige klachten verdwijnen meestal na twee tot zeven dagen. De nasleep van griep kan wel enkele weken aanhouden.

Griep is dus een serieuze aangelegenheid. Als een griepgolf je bedrijf bereikt kan dat enorme consequenties voor het bedrijfsproces opleveren. Griepvaccinatie is een effectieve maatregel om uw medewerkers en dus uw bedrijf gezond te houden. Gevaccineerd personeel heeft zelf minder kans op griep en kan het niet overdragen aan patiënten, collega’s en cliënten. Hiermee helpt de griepvaccinatie om uitval op de werkvloer en verzuimkosten tegen te gaan.

PreventVaccins biedt griepvaccinaties aan op uw locaties. Gemakkelijk voor uw medewerkers en weinig tijdverlies voor uw bedrijf.