Wij zijn uw vertrouwde partner op het gebied van vaccinaties en bloedonderzoeken

Prevent Vaccins is sinds 2001 de vertrouwde en erkende partner op het gebied van vaccinaties en bloedonderzoeken. Wij voeren op afspraak vaccinaties en testen uit op locaties door heel Nederland en bieden u, als particulier en als organisatie, de mogelijkheid om zowel overdag als in de avonden op afspraak gebruik te maken van onze diensten. Ons uitgangspunt is het ontzorgen van onze opdrachtgevers, het nastreven van een proactieve benadering en het bieden van maximale kwaliteit, waarbij de wensen en eisen van de opdrachtgever centraal staan.

Prevent Vaccins en Vaccinaties Op Reis zijn door het LCR (Landelijke Coördinatiecentrum Reizigersadvisering) erkende centra voor reizigersadvisering en vaccinaties. Wij zijn aangesloten bij het LRC  en bij de uitvoering worden de kwaliteitseisen, richtlijnen en protocollen van het LCR gehanteerd. Daarnaast is er aan onze instelling een inhoudelijk eindverantwoordelijk arts verbonden die ten alle tijden geraadpleegd kan worden bij vragen en/of calamiteiten. Prevent Vaccins verzorgt sinds 2010 Hepatitis B vaccinatietrajecten voor studenten van zorgopleidingen en doet dit momenteel voor zo’n 40% van alle MBO en HBO (zorg)instellingen in Nederland.

De dochtermaatschappij van Prevent Vaccins, genaamd Vaccinaties Op Reis, heeft door heel Nederland maar liefst 24 locaties. Dit resulteert er in dat wij u in elke regio in Nederland ten dienste kunnen zijn. 

We zijn benieuwd naar uw organisatie en komen graag in contact om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

PreventVaccins BV

BTW: NL856145427B01 

KvK: 65520122

AGB: 98/098541

Onze verantwoordelijk arts is:

drs. M.M.T. Vink

Arts Reizigersgeneeskunde LCR

AGB -code: 84115036

BIG-nummer: 19051371501

 

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.