Vaccinatie Peru

Waarom vaccinaties voor Peru nodig?

Er komen een aantal infectieziekten voor in Peru die nare spelbrekers van uw vakantie kunnen zijn. U kunt zichzelf een hoop ellende besparen door u te laten vaccineren als u naar Peru reist. Met deze vaccinaties bent u voor enkele jaren goed beschermd. Via PreventVaccins maakt u in drie eenvoudige stappen een afspraak voor vaccinaties !

Vaccinaties voor Peru

Voor uw reis naar Peru is het raadzaam de volgende vaccinaties te hebben:

Let op:
Afhankelijk van o.a. uw verblijfsduur, activiteiten, accommodatie zijn de volgende vaccinaties voor Peru aan te bevelen; Gele Koorts, Buiktyfus, Hepatitis B, TBC en Rabies.

Malaria in Peru

In delen van Peru komt Malaria voor, zoals het Amazonegebied en het grensgebied met Ecuador. Malaria pillen worden aanbevolen, wanneer u van plan bent in dit gebied te verblijven. U kunt een persoonlijk advies van ons krijgen als de reisgegevens in combinatie met uw gezondheid bekeken kunnen worden. Verder is het heel verstandig om muggenbeten te voorkomen en u daartegen te beschermen. Muggen in Peru kunnen infectieziekten overbrengen, voorkom  daarom besmetting met  Malaria in Peru door u goed voor te bereiden.

Risico’s infectieziekten Peru

In Peru loopt u het risico om infectieziekten op te lopen, zoals

Dengue
Reizigersdiarree

Klik hier voor meer reistips