Vaccinatie Sri Lanka

Waarom vaccinaties voor Sri Lanka nodig?

Er  komen een aantal infectieziekten voor in Sri Lanka die uw vakantiepret ernstig kunnen bederven. Dankzij vaccinaties voor Sri Lanka, kunt u zichzelf een hoop ellende besparen. En vaak bent u met deze vaccinaties jarenlang goed beschermd. Via PreventVaccins maakt u in drie eenvoudige stappen een afspraak voor vaccinaties !

Vaccinaties voor Sri Lanka

Voor uw reis naar Sri Lanka bevelen wij altijd de volgende vaccinaties aan:

Let op:

Afhankelijk van o.a. uw verblijfsduur, activiteiten, accommodatie en andere zaken zijn de vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies, Japanse Encefalitis en Gele Koorts aan te bevelen voor Sri Lanka.

Malaria in Sri Lanka

In vrijwel heel Sri Lanka komt Malaria voor. Meestal is het de goedaardige vorm en zijn malariatabletten niet nodig. Alleen voor een reis naar het noorden van Sri Lanka adviseren wij malariatabletten in te nemen. Wel raden wij u aan om maatregelen te nemen om muggenbeten te voorkomen. Muggen in Sri Lanka kunnen infectieziekten overbrengen, voorkom besmetting met Malaria in Sri Lanka door maatregelen te nemen.

Klik hier voor meer reistips

Risico’s infectieziekten Sri Lanka

In Sri Lanka loopt u het risico om infectieziekten op te lopen. Hierboven zijn de infectieziekten genoemd, waarvoor wij voor Sri Lanka vaccinaties aanbevelen. Daarnaast loopt u risico op onder andere deze infectieziekten in Sri Lanka:

Dengue
Reizigersdiarree
Klik hier voor meer reistips