Vaccinaties Turkije

Waarom vaccinaties voor Turkije nodig?

Er komen een aantal infectieziekten voor in Turkije die nare spelbrekers van uw vakantie kunnen zijn. U kunt zichzelf een hoop ellende besparen door u te laten vaccineren als u naar Turkije reist. Met deze vaccinaties bent u voor enkele jaren goed beschermd. Via PreventVaccins maakt u in drie eenvoudige stappen een afspraak voor vaccinaties !

Vaccinaties voor Turkije

Voor uw reis naar Turkije is het raadzaam de volgende vaccinaties te hebben:

Let op:
Afhankelijk van o.a. uw verblijfsduur, activiteiten, accommodatie zijn de volgende vaccinaties voor Turkije aan te bevelen; Buiktyfus, Hepatitis B en Rabies

Malaria in Turkije

In delen van Turkije komt Malaria voor. In de populaire toeristische bestemmingen heerst geen malaria, dus voor die reisdoelen zijn geen malariatabletten nodig. . U kunt een persoonlijk advies van ons krijgen als de reisgegevens in combinatie met uw gezondheid bekeken kunnen worden. Verder is het heel verstandig om muggenbeten te voorkomen en u daartegen te beschermen. Muggen in Turkije kunnen infectieziekten overbrengen, voorkom  daarom besmetting met voorkom besmetting door muggen door u goed voor te bereiden.

Klik hier voor meer reistips

Risico’s infectieziekten Turkije

In Turkije loopt u het risico om infectieziekten op te lopen, waaronder

Schistosomiasis
Reizigersdiarree

Klik hier voor meer reistips