Vaccinaties Zuid-Afrika

Waarom vaccinaties voor Zuid-Afrika nodig?

Er  komen een aantal infectieziekten voor in Zuid-Afrika die nare spelbrekers van uw vakantie kunnen zijn. U kunt zichzelf een hoop ellende besparen door u te laten vaccineren als u naar Zuid-Afrika reist. Met deze vaccinaties bent u voor enkele jaren goed beschermd..Via PreventVaccins maakt u in drie eenvoudige stappen een afspraak voor vaccinaties !

Vaccinaties voor Zuid-Afrika

Voor uw reis naar Zuid-Afrika is het raadzaam de volgende vaccinatie te hebben:

Let op:
Afhankelijk van o.a. uw verblijfsduur, activiteiten, accommodatie zijn de volgende vaccinaties voor Zuid-Afrika aan te bevelen; Hepatitis B, TBC, Rabies, Gele Koorts en Hepatitis A.

Malaria in Zuid-Afrika

Malaria komt in delen van Zuid-Afrika  en vooral in de periode van oktober tot en met mei. Malariatabletten worden aanbevolen, wanneer u van plan bent in dit gebied te verblijven. U kunt een persoonlijk advies van ons krijgen als de reisgegevens in combinatie met uw gezondheid bekeken kunnen worden. Verder is het heel verstandig om muggenbeten te voorkomen en u daartegen te beschermen. Muggen in Zuid-Afrika kunnen infectieziekten overbrengen, voorkom  daarom besmetting met Malaria in Zuid-Afrika door u goed voor te bereiden.

Klik hier voor meer reistips

Risico’s infectieziekten Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika loopt u het risico om infectieziekten op te lopen, zoals

Schistosomiasis
Reizigersdiarree

Klik hier voor meer reistips