Vaccinatie Cambodja

Waarom vaccinaties voor Cambodja nodig?

Er komen een aantal infectieziekten voor in Cambodja die  nare spelbrekers van uw vakantie kunnen zijn. Dankzij vaccinaties voor Cambodja, kunt u zichzelf een hoop ellende besparen. En vaak bent u met deze vaccinaties jarenlang goed beschermd. Via PreventVaccins maakt u in drie eenvoudige stappen een afspraak voor vaccinaties !

Vaccinaties voor Cambodja

Voor uw reis naar Cambodja bevelen wij altijd de volgende vaccinaties aan:

Let op:
Afhankelijk van o.a. uw verblijfsduur, activiteiten, accomodatie en andere zaken zijn de vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies, Japanse Encefalitis en Gele Koorts aan te bevelen voor Cambodja.

Malaria in Cambodja

Malaria komt in vrijwel heel Cambodja voor. Malariatabletten zijn dan ook aanbevolen voor deze gebieden in Cambodja. Wij bekijken graag uw reisgegevens en adviseren u over de beste malariatabletten voor Cambodja. Ook raden wij u aan om maatregelen te nemen om muggenbeten te voorkomen. Muggen in Cambodja kunnen infectieziekten overbrengen, voorkom besmetting met Malaria in Cambodja door maatregelen te nemen.

Klik hier voor meer reistips

Risico’s infectieziekten Cambodja

In Cambodja loopt u het risico om infectieziekten op te lopen. Hierboven zijn de infectieziekten genoemd, waarvoor wij voor Cambodja vaccinaties aanbevelen. Daarnaast loopt u risico op onder andere deze infectieziekten in Cambodja:

Dengue
Schistosomiasis
Reizigersdiarree

Klik hier voor meer reistips