Vaccinaties Indonesië

Waarom vaccinaties voor Indonesië nodig?

Er komen een aantal infectieziekten voor in Indonesië die nare spelbrekers van uw vakantie kunnen zijn. U kunt zichzelf een hoop ellende besparen door u te laten vaccineren als u naar Indonesië reist. Met deze vaccinaties bent u voor enkele jaren goed beschermd. Via PreventVaccins maakt u in drie eenvoudige stappen een afspraak voor vaccinaties !

Vaccinaties voor Indonesië

Voor uw reis naar Indonesië is het raadzaam de volgende vaccinaties te hebben:

Let op:
Afhankelijk van o.a. uw verblijfsduur, activiteiten, accommodatie zijn de volgende vaccinaties voor Indonesië aan te bevelen; Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies, Japanse Encefalitis en Gele Koorts.

Malaria in Indonesië

Malaria komt in heel Indonesië voor, behalve op Bali. Malariatabletten worden aanbevolen, wanneer u van plan bent  een tijd in Indonesië  te verblijven. U kunt een persoonlijk advies van ons krijgen als de reisgegevens in combinatie met uw gezondheid bekeken kunnen worden. Verder is het heel verstandig om muggenbeten te voorkomen en u daartegen te beschermen. Muggen in Indonesië kunnen infectieziekten overbrengen, voorkom  daarom besmetting met Malaria in Indonesië  door u goed voor te bereiden.

Klik hier voor meer reistips

Risico’s infectieziekten Indonesië

In Indonesië loopt u het risico om infectieziekten op te lopen. Enkele hiervan worden hieronder genoemd:

Dengue
Schistosomiasis
Reizigersdiarree

Klik hier voor meer reistips