Vaccinaties Vietnam

Waarom vaccinaties voor Vietnam nodig?

Er komen een aantal infectieziekten voor in Vietnam die nare spelbrekers van uw vakantie kunnen zijn. U kunt zichzelf een hoop ellende besparen door u te laten vaccineren als u naar Vietnam reist. Met deze vaccinaties bent u voor enkele jaren goed beschermd. Via PreventVaccins maakt u in drie eenvoudige stappen een afspraak voor vaccinaties !

Vaccinaties voor Vietnam

Voor uw reis naar Vietnam is het raadzaam de volgende vaccinaties te hebben:

Let op:
Afhankelijk van o.a. uw verblijfsduur, activiteiten, accommodatie zijn de volgende vaccinaties voor Vietnam aan te bevelen; Buiktyfus, Hepatitis B, Rabies, Japanse Encefalitis, Gele Koorts en TBC.

Malaria in Vietnam

Malaria komt in vrijwel heel Vietnam voor. Malariatabletten worden aanbevolen, wanneer u van plan bent in dit gebied te verblijven. U kunt een persoonlijk advies van ons krijgen als de reisgegevens in combinatie met uw gezondheid bekeken kunnen worden. Verder is het heel verstandig om muggenbeten te voorkomen en u daartegen te beschermen. Muggen in Vietnam kunnen infectieziekten overbrengen, voorkom  daarom besmetting met Malaria in Vietnam door u goed voor te bereiden.

Klik hier voor meer reistips

Risico’s infectieziekten Vietnam

In Vietnam loopt u het risico om infectieziekten op te lopen, waaronder

Dengue
Schistosomiasis
Reizigersdiarree

Klik hier voor meer reistips